Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland

Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland

Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland

De Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland is op 16 oktober 2017 officieel opgericht en staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 69846448 en RSIN 858036186. De stichting heeft ten doel het vergaren, beheren en uitdragen van (schriftelijke) kennis over mediumschap en Spiritualisme, nationaal en internationaal. De Stichting is een ANBI stichting en om die reden worden onderstaande gegevens vermeld op deze pagina:

Bestuursleden: Nicole de Haas (voorzitter), Mannie Berghorst (secretaris), Jessica van Lingen (penningmeester), Marcelle Weevers(lid), Veronique Janssens (lid).

Beloningsbeleid: De bestuursleden krijgen geen vergoeding voor hun werk.

De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door:

  • het zoveel mogelijk aanschaffen en bijeenbrengen van documentatie, boeken, stukken/voorwerpen om zo een gedegen collectie bijeen te brengen over internationaal en nationaal mediumschap;
  • het bewaren van de historie van de pioniers op het gebied van mediumschap;
  • het onderhouden van een museum en bibliotheek die voor iedereen publiekelijk toegankelijk is;
  • het delen en uitdragen van kennis aan geïnteresseerden.

Beleidsplan:

De stichting hoopt dit jaar een mooie, definitieve locatie te betrekken waar ruimte is voor een museum en bibliotheek die voor iedereen toegankelijk is. Mensen kunnen hier boeken, filmpjes, documenten en voorwerpen etc bekijken over de pioniers, diverse geschiedkundige en actuele onderwerpen binnen het Spiritualisme en Mediumschap. Dit betreft nationaal en internationaal erfgoed op dit gebied.

Er is een rekeningnummer geopend waarop donaties gedaan kunnen worden: NL59ABNA0248365282 alsmede via deze links op deze homepagina.


Doneren
paypal

Doneer voor de Stichting Spiritualisme en Mediumschap via PayPal